Това твърди д-р Силвена Цветанова, която е пътувала в автобуса 

...
Това твърди д-р Силвена Цветанова, която е пътувала в автобуса 
Коментари Харесай

Нова версия: Шофьорът на автобуса карал бързо, пътниците искали да се приберат по-скоро в Бургас

Това твърди доктор Силвена Цветанова, която е пътувала в автобуса 

Шофьорът на авариралия рейс на туристическата организация DS Travel Тодор Димитров е карал бързо, тъй като доста от пасажерите желали да се приберат по-скоро. Това твърди доктор Силвена Цветанова, която е един от пасажерите в злощастния курс.(ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

За благополучие тя се разминава единствено с леки пострадвания, само че както стана ясно един човек почина, а 19 са със съществени пострадвания. 

" Бяхме в рейса, аз приказвах по телефона с мой сътрудник. В един миг сестра ми ме избута, защото бях до прозореца и рейсът се обърна. Започнаха да падат стъкла. В един миг всички започнахме да пищим. Участъкът беше доста влажен и скоростта беше малко по-висока, най-малко на мен по този начин ми се стори ", споделя доктор Силвена Цветанова пред Българска национална телевизия.

- В какво положение беше водачът?

- Добре беше, съответен. Въпросът е, че караше по-бързо. Имаше хора, които желаеха по-бързо да пристигнем.

- А Вие пострадахте ли?

- Имам единствено повърхностни рани на гърба и гърдите, само че аз бях една от първите измъкнати, тъй че бързо ни измъкнаха.

-Загиналата жена къде беше?

- Тя беше зад водача, на трето място. Явно се е блъснала челно в главата.

Самият водач твърди, че не е карал с превишена скорост. В момента на поднасянето поддържал към 60 км/ч. Самият той си изяснява злополуката с това, че на този сектор при дъжд се свличала кална маса и е допустимо поради това возилото да е поднесло.

Действително обаче завоите, където стана злополуката са единствено на 500-600 метра от така наречен " Летище " в село Младиново, което е над 1,5 км.  - летищна писта за военни полети, която понастоящем е част от републиканския път. Участъкът е прав и се развива висока скорост. Не е изключено лидерът да се е подвел и да е поддържал скоростта и до първите завои към селото. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР